Maleferie i Toscana Maj 2011

                                                                                                                                         St. Bededags ugen 2011, fra 17.05 til 24.05 2011 arrangeres en maleferie/rejse til skønneToscana. 

Beliggenhed:
Chianti, ca. midtvejs ml.
Firenze og Siena

Beskrivelse:

Boligen er en typisk  ”Chianti – farm” som er blevet nænsomt restaureret med respekt for dens originale Toscanske arkitektur. Centralt beliggende midt i Toscana, 27 km fra Firenze og 35 km fra Siena. Farmen består af 2 bygninger og der er i alt 10 boliger som hver rummer fra 2-6 personer. Swimming poolen er 6 x 12m og den ligger med en flot udsigt. Der findes en meget lækker restaurant kun få hundrede meter væk og en lille lokal bar på den anden side af vejen.  

Vi bor på en ”Chianti-farm” mellem Firenze og Siena, hvor vi kan bo og male. Der vil være plads til 8-10 kursister. Indkvarteringen foregår i boliger med køkken, bad og dobbeltværelser. Pris kr. 3000,- pr. person, for indkvartering og undervisning pr. person. Sengelinned og håndklæder findes på stedet.  Desuden er slutrengøring inkluderet i prisen. Forplejningen kommer der udover. Der er mulighed for at lave mad – alene eller fælles.

Hvis man ønsker at bo alene vil prisen være 4000.-.

Der er et stort fælles rum hvor vi kan arbejde indendørs, og ellers vil vi naturligvis være udendørs i den udstrækning vejret tillader.

Transporten til kursusstedet skal man selv sørge for, men jeg kan godt være behjælpelig med forslag.